ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Home - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Κρατήστε το κατάστημα σας ανοιχτό όλο το 24ωρο

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένας από τους πιο ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς του Διαδικτύου, με εκατομμύρια προϊόντα να γίνονται καθημερινά αντικείμενο αγοραπωλησίας. Μάλιστα, πάνω από το 50% των διαδικτυακών καταναλωτών σε όλο τον κόσμο πραγματοποιούν πλέον τις αγορές τους online και αυτό γιατί πετυχαίνουν καλύτερες προσφορές από ότι στα φυσικά καταστήματα, ενώ μπορούν να αναζητήσουν προϊόντα ανάμεσα από πολλά καταστήματα ταυτόχρονα…μέσα από site ηλεκτρονικών αγοραπωλησιών.

Τώρα οι πελάτες σας είναι ένα “κλικ” μακριά!!!

Προσθέτοντας και την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση των χρηστών smartphone και tablet, οι οποίοι έχουν πρόσβαση πλέον στο διαδίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι online αγορές, σύμφωνα με έρευνες, γίνονται όλο και περισσότερες σε καθημερινή βάση.

Tο διαδίκτυο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο, μέσω μιας πλήρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας πώλησης, προσθέτοντας έτσι μια νέα διάσταση στην επιχείρησή σας.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει το internet και ανοίξτε την αγορά σας !

Νέοι πελάτες που δε γνωρίζουν καν την ύπαρξή σας μπορεί να συναντήσουν το κατάστημά σας κατά την αναζήτησή τους για προϊόντα στο Internet και  τα social media, έτσι όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο φυσικό κατάστημά σας, μπορούν να παραγγείλουν απευθείας πανελλαδικά, αλλά και παγκόσμια. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, οι on line αγορές είναι αυξημένες κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώρες που τα καταστήματα είναι κλειστά.

E-shop φτιαγμένο στα μέτρα σας!

 • null

  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

  Συζητάμε μαζί σας για τις ανάγκες σας, τις προδιαγραφές και την αισθητική προσέγγιση που θα ακολουθήσουμε, επιλέγοντας το κατάλληλο εικαστικό.

 • null

  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  Σας παρουσιάζουμε προτάσεις βασισμένες στις απαιτήσεις σας και στις ιδέες μας.

 • null

  ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

  Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για ένα άρτιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα, με μέγιστες αποδόσεις.

 • null

  ΤΕΣΤ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

  Αφού ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα, την υποβάλλουμε σε εξαντλητικά τεστ απόδοσης και χρηστικότητας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα απογειώσουν τις πωλήσεις σας!

Σας παρέχουμε ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και εκπαιδευτικά webinar. Τηρούμε τις απαραίτητες προδιαγραφές και τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε τα e-shop που σχεδιάζουμε να βρίσκονται όσο το δυνατόν ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης, χτίζοντας κατάλληλο και αξιόπιστο SEO για εσάς αποκλειστικά.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε θέματα αναβαθμίσεων, καθώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι συμβατή με τις νέες τεχνολογίες και τις αλλαγές που συνεχώς λανσάρει η Google.