Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας & Έξυπνοι Αυτοματισμοί

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε , καλύπτουμε τις ανάγκες για ασφάλεια του ιδιωτικού σας χώρου, και της επιχείρησής σας.Έτσι παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με συστήματα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας , όπως κάμερες υψηλής ανάλυσης , καταγραφικά IP και αναλογικά, ανιχνευτές και συστήματα πρόσβασης , ασύρματους και ενσύρματους συναγερμούς μεγάλων εταιρειών τελευταίας τεχνολογίας, συστήματα πυρανίχνευσης, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να χειρίζεστε τα πάντα και να έχετε πρόσβαση μέσω Internet από οπουδήποτε στον κόσμο μόνο από το κινητό ή το Tablet σας.

Καλύπτουμε την τεχνική υποστήριξη όλων των προϊόντων μας σε βάθος χρόνου, τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και αναλώσιμων, και την τηλεφωνική ή απομακρυσμένη υποστήριξη όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Η Noesis Olon καλύπτει τις ανάγκες ασφαλείας τόσο του ιδιωτικού σας χώρου, όσο και του επαγγελματικού, προσφέροντας έτοιμα πακέτα που μπορούν να παραμετροποιηθούν με βάση τις ανάγκες σας. Η ενασχόληση μας με το χώρο της ασφάλειας μας δίδαξε πως με την πάροδο των ετών αυξάνονται οι ανάγκες και οι προκλήσεις. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο φροντίζουμε να μένουμε ενημερωμένοι και να χρησιμοποιούμε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αν χρειάζεστε ασφάλεια, αξιοπιστία, έμπιστους τεχνικούς και ένα σύστημα προσαρμοσμένο στα μέτρα σας στην καλύτερη τιμή, είστε στο σωστό σημείο!

Ο πιθανότερος αποτρεπτικός παράγοντας για μια διάρρηξη είναι η εμφανής παρουσία ενός συστήματος ασφαλείας στο σπίτι σας. Προστατέψτε την οικογένεια και την περιουσία σας εγκαθιστώντας ένα σύστημα συναγερμού.

Αν υπάρχει προ εγκατεστημένη καλωδίωση συναγερμού τα συστήματά μας προσαρμόζονται πάνω σε αυτή, διαφορετικά σχεδιάζουμε και υλοποιούμαι εκ νέου την καλωδίωση που θα χρειαστεί ή προχωράμε στην εγκατάσταση ασύρματων μονάδων συναγερμού.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην περιμετρική προστασία, έτσι ώστε να αποτρέψουμε τους διαρρήκτες από το να πλησιάσουν το χώρο σας και να βρεθούν ακόμα και αντιμέτωποι μαζί σας εφόσον είστε ήδη μέσα στο χώρο.

Οι κάμερες ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές για την ασφάλεια στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, αφού μπορούν να λειτουργήσουν ως ένας ορατός και αποτρεπτικός παράγοντας για τους παραβάτες. Με τη χρήση καταγραφικού, έχετε τη δυνατότητα της εγγραφής και της απομακρυσμένης παρακολούθησης και έγκαιρης ειδοποίησης σε περιπτώσεις παραβίασης της περιουσίας σας.

Κατά τη μελέτη του χώρου σας θα σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες ειδικά για εσάς και όχι έτοιμα πακέτα για κάθε περίπτωση..!

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα εξελιγμένων καμερών ασφαλείας, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε και να δημιουργήσετε τη δίκη σας περίμετρο ασφαλείας. Οι κάμερες αυτές μπορεί να είναι κρυφές ή φανερές, για χρήση ημέρας και νύχτας, για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, περιστρεφόμενες αλλά και με δυνατότητα zoom κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας , και η επίλυση κάθε προβλήματος σας θα είναι άμεση και γρήγορη.
Μην διστάσετε να ζητήσετε πράγματα που πιστεύετε πως δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν ή νομίζετε πως θα έχουν υπερβολικό κόστος, αφού όλα είναι εφικτά με τον κατάλληλο σχεδιασμό του εκάστοτε project.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Συναγερμοί

Κάμερες Ασφαλείας

Κλειδ/ες-ACCESS

Θυροτηλεοράσεις

Πυρανίχνευση

CCTV-καταγραφικά

 

 

Με βασικό μέλημά μας να εξασφαλίζουμε τις βέλτιστες λύσεις για τους πελάτες μας και με κύρια επιδίωξη να βρισκόμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, σας προσφέρουμε λύσεις που μπορούν να προσαρμόζονται αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, υλοποιώντας με επαγγελματική και εχέμυθη προσέγγιση ακόμα και projects που αφορούν πιο εξειδικευμένες λύσεις , όπως για παράδειγμα την τοποθέτηση κρυφών καμερών, μικροφώνων, GPS Tracker κ.α.

Επίσης σας παρέχουμε πρόσβαση σε κέντρο λήψης σημάτων με σκοπό την άμεση ενημέρωση εξειδικευμένου προσωπικού ή της αστυνομίας. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να επισκεφτούμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Τολμήστε να μας το ζητήσετε και εμείς θα κάνουμε πράξη αυτό που σκέφτεστε....

 

Posted in Noesis Olon and tagged , , .

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων