Κατασκευή ιστοσελίδων  & E-shops

Κατασκευή ιστοσελίδων  & E-shops

Share your ambitions with experts who care

H διαδικασία του σχεδιασμού και της κατασκευής μιας ιστοσελίδας δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται. Απαιτεί προσεχτική μελέτη σε όλα τα στάδια της κατασκευής της.

Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε το καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, καθώς σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για να έχετε μια επιτυχημένη και δημοφιλή ιστοσελίδα, ένα πραγματικό εργαλείο.

Αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση ονομάτων χώρου διαδικτύου Ελλάδας και εξωτερικού (Domain name registration), φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) και υπηρεσίες data center.

Σχεδίαση ιστοσελίδας ( Web Design)

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων με responsive design και πλήρως πιστοποιημένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Google.  Ανάπτυξη – Συντήρηση Ιστοσελίδων ηλεκτρονικών καταστημάτων κ.τ.λ. ( web development).

Τοποθέτηση και προώθηση ιστοσελίδων σε μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) και κοινωνικά δίκτυα (social media).
Marketing Διαδικτύου (web consulting – web marketing)

Δημιουργία λογότυπου.

Κατασκευή και επεξεργασία εικόνων και banners.

Καταχώρηση των κειμένων, φωτογραφιών ή προϊόντων σας (data entry).

Εγκατάσταση πιστοποιητικών SSL.

Εργασίες SEO με σωστό, αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο ώστε η σελίδα σας να βγαίνει πάντα πρώτη.

SEO (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία με την οποία πείθουμε τη Google να ανεβάσει ένα site ψηλά στη πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης για κάποια λέξη κλειδί όπως για παράδειγμα για την λέξη-κλειδί «ελληνικός τουρισμός».

Σύνδεση του e-shop σας με το Skroutz και διαχείριση της πλατφόρμας.

Δωρεάν εκπαίδευση στην χρήση της πλατφόρμας και τον analytics με webinars.

Υποστήριξη 24/7

Posted in Noesis Olon.

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων