Κατασκευή ιστοσελίδων  & E-shops

Κατασκευή ιστοσελίδων e-shops & applications υψηλών προδιαγραφών με πολυάριθμες δυνατότητες

Share your ambitions with experts who care

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι η ειδικότητα της Noesis Olon, καθώς και η προώθηση της ιστοσελίδας σας με σκοπό την αύξηση επισκέψεων, πωλήσεων και κατ’ επέκταση των κερδών της επιχείρησης σας με την χρήση του διαδικτύου. Το δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από νέους ανθρώπους με πάθος για την δουλεία τους και πολυετή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες, για την κατασκευή site και την προώθηση αυτών. Η ομάδα μας είναι σε θέση να προτείνει και να υλοποιήσει λύσεις για την επιχείρησή σας και να μετατραπεί σε πολύτιμο συνεργάτη σας, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη και την προώθηση της ιστοσελίδας σας φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, καθώς στεκόμαστε αντάξιοι σύμβουλοι στο πλευρό σας.

Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε το καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, καθώς σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για να έχετε μια επιτυχημένη και δημοφιλή ιστοσελίδα, ένα πραγματικό εργαλείο.

 

Δωρεάν εκπαίδευση στην χρήση της πλατφόρμας και τον analytics με webinars.

Υποστήριξη 24/7

                    Τα βήματα για μια καλή διαδικτυακή παρουσία με άμεση αύξηση των πωλήσεων

1. Κατασκευή εταιρικής Ιστοσελίδας για την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησής σας.
Πλέον επιβάλλεται μια επιχείρηση να έχει εταιρική ιστοσελίδα, αν θέλει να έχει προοπτικές ύπαρξης.

2. Ανακατασκευή ιστοσελίδας αν έχετε μια παλιά που την φτιάξατε πρόχειρα πριν κάποια χρόνια.
Μια ιστοσελίδα 4-5 ετών σε κακή κατάσταση μπορεί να κάνει κακό στην επιχείρησή σας. Βελτιώστε την οπωσδήποτε και μην χάνετε χρόνο!

3. Προώθηση και διαφήμιση Ιστοσελίδας
Θα φτιάχνατε ποτέ το κατάστημά σας σε μια έρημο ή στην κορυφή ενός βουνού; Μάλλον όχι. Το ίδιο συμβαίνει και στο διαδίκτυο. Φτιάχνουμε μια ιστοσελίδα για να την βλέπει κόσμος και να έρχονται πελάτες, όχι για να την βλέπουμε μόνο εμείς και 5-6 φίλοι. Το διαδίκτυο προσφέρει απίστευτες δυνατότητες διαφήμισης και μάλιστα πολύ οικονομικά σε σχέση με τα άλλα μέσα.

4. Google!
Καλώς ή κακώς, όποια επιχείρηση δεν είναι ανταγωνιστική στα αποτελέσματα αναζήτησης της google, είναι σαν να μην υπάρχει. Η google δίνει την δυνατότητα να στοχεύσουμε σωστά στην αναζήτηση του κοινού για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Αποτελεί ίσως την καλύτερη διαφήμιση.

5. Social media και Facebook marketing
Με σχεδόν 4.000.000 χρήστες στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την προωθητική δύναμη του facebook! Προσέξτε όμως! Δεν φτιάχνουμε απλά μια σελίδα ή ένα προφίλ στο facebook και αυτό ήταν, κατακτήσαμε τον κόσμο; Όχι βέβαια! Υπάρχουν πάρα πολλές τεχνικές προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών στο facebook, που πραγματικά μπορούν να κάνουν θαύματα! Από σωστές δημοσιεύσεις στην επαγγελματική σας σελίδα (φτιαγμένη από ειδικό), μέχρι την διαφήμιση στο facebook για αύξηση της απήχησης και άμεσων πωλήσεων. Υπολογίζεται ότι περίπου ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός των χρηστών του διαδικτύου -γύρω στα 3 δισεκατομμύρια- είναι πλέον χρήστες του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου.

6. Διαφήμιση σε Sites με στοχευμένο κοινό!
Ίσως αποτελεί την καλύτερη λύση, αν έχετε συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Αν έχετε πχ. Κρητικό νυχτερινό κέντρο, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να διαφημιστείτε σε ιστοσελίδα με Κρητικούς αναγνώστες!

Βασική προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να έχετε όρεξη και μεράκι για αλλαγές του τρόπου εργασίας αλλά και επιχειρηματικής νοοτροπίας! Τα όποια κεφάλαια που χρειάζονται για τις παραπάνω ενέργειες, δείτε τα σαν μια καλή επένδυση και όχι σαν περιττά έξοδα. Στο κάτω-κάτω μπορούμε να θυσιάσουμε κάποιες συνήθειες και να εξοικονομήσουμε χρήματα για λίγο διάστημα, επενδύοντας στην επιχείρησή μας! Λάβετε άμεσα δραστικά μέτρα προτού να είναι πολύ αργά.
Αν όλα αυτά σας φαίνονται δύσκολα ή ακατανόητα, μόλις αποκτήσατε καλούς φίλους έτοιμους να σας βοηθήσουν και να σας λύσουν τις απορίες.

 

Posted in Noesis Olon.

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων