Υπηρεσίες διαχείρισης – Τεχνικής υποστήριξης Η/Υ


IT Solutions & Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ

Η εταιρεία μας διαθέτει μια αξιόπιστη ομάδα πεπειραμένων συνεργατών που μπορούν να αναλάβουν τη συντήρηση και υποστήριξη της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την εγκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού σας, καθώς επίσης και τη διαδικασία περιοδικών ελέγχων σε συγκεκριμένες λειτουργίες της μηχανογράφησης , που έχουν επιλεγεί μετά από καταγραφή της δομής της.

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε έγκαιρα να αντιμετωπίσουμε πιθανά προβλήματα, χωρίς καθυστερήσεις και απώλειες, μειώνοντας το τελικό κόστος και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού της επιχείρησης σας.

Παρέχουμε πρόγραμμα ετησίων και εξαμηνιαίων συμβολαίων τεχνικής υποστήριξης. Μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμένους ελέγχους των Servers, των Η/Υ, των προγραμμάτων και των περιφερειακών σας , διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Έτσι αποφεύγονται σοβαρά προβλήματα πριν ακόμα εμφανιστούν, μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος που η εταιρεία σας ενδεχομένως να μείνει εκτός λειτουργίας και διαπιστώνουμε για λογαριασμό σας, αν υπάρχουν τομείς που επιδέχονται βελτιώσεις (παλιοί υπολογιστές κ.α.) προτείνοντας τις καλύτερες λύσεις, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων σας, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους.

 

Μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε στην τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό μας. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας έρχεται στο χώρο σας προκειμένου να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη σε Η/Υ, Servers, notebooks, printers, monitors, περιφερειακά κάθε είδους, λογισμικού και να διαπιστώσει αστοχία και δυσλειτουργία υλικών. Αναλαμβάνουμε επίσης την αναβάθμιση Hardware και Software όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, την αντικατάσταση ελαττωματικών συσκευών και υλικών, όσο φυσικά και την παραμετροποίηση και ρύθμιση προγραμμάτων, λειτουργικών συστημάτων, αλλά και ηλεκτρονικών μηχανημάτων.

 

 

Επισκευή και συντήρηση Υπολογιστών και περιφερειακών.
Ανίχνευση και αφαίρεση ιών και κακόβουλου λογισμικού.
Ανάκτηση δεδομένων.
Εγκατάσταση Λειτουργικών Συστημάτων.
Εγκατάσταση εξειδικευμένου Λογισμικού.
Backup αρχείων και email.
Εγκατάσταση ADSL – VDSL συνδέσεων.
Εγκατάσταση δικτύων Υπολογιστών.
Αναβάθμιση Η/Υ.
Εγκατάσταση , οργάνωση και συντήρηση Μηχανογραφικού εξοπλισμού.
Παροχή συμβουλών και εναλλακτικών προτάσεων και λύσεων .
Εξυπηρέτηση πελατών, τηλεφωνικά , αλλά και με απομακρυσμένη πρόσβαση.
Αντικατάσταση σκληρών δίσκων με νέας τεχνολογίας SSD & κλωνοποίηση του περιεχομένου τους.
Μελέτη και εφαρμογή αυτοματισμών
Τήρηση αρχείου συντήρησης και επισκευής εξοπλισμού και αυτοματοποιημένοι έλεγχοι.

 

Ο χώρος της πληροφορικής είναι αρκετά πολυσύνθετος και το γνωρίζουμε. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι αρκετοί προμηθευτές το εκμεταλλεύονται εις βάρος σας και σας καθοδηγούν να αγοράσετε εξοπλισμό που ποτέ δεν θα τον χρειαστείτε μιας και είναι υπερβολικός ή ακόμα και άχρηστος. Για το λόγο αυτό η εταιρία μας μπορεί να σας επισκεφθεί και να συζητήσει μαζί σας ανοικτά για τις ανάγκες σας δίχως να έχει οποιοδήποτε όφελος από το αν θα αγοράστε ακριβό ή φθηνό εξοπλισμό.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την έρευνα αγοράς για εσάς και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα ούτως ώστε να πάρετε εσείς την απόφαση. Η υπηρεσία αυτή σας γλιτώνει από πολύ κόπο και χρήμα ενώ το κόστος της είναι ελάχιστο ή και μηδενικό ανά περίπτωση. Παρέχεται σε ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις.

Posted in Noesis Olon.

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων