Υπηρεσίες σχεδιασμού και πρωτότυπου σχεδίου

Υπηρεσίες σχεδιασμού- γραφιστικής & πρωτότυπου σχεδίου

Η διαφήμιση και η προώθηση των επιχειρήσεων δεν είναι κάτι σταθερό, αλλά κάτι που διαρκώς μεταλλάσσεται. Στον κόσμο της επικοινωνίας και του marketing τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς δημιουργώντας νέες τάσεις.

Mε διορατικότητα και στοχευμένες δράσεις, αλλά κυρίως με δημιουργικότητα, ανταγωνιστικές τιμές, εξειδικευμένες γνώσεις και μακρά εμπειρία στην γραφιστική, το σχέδιο και το marketing, δεν ακολουθούμε απλά τις εξελίξεις παγκοσμίως στην επικοινωνία και την προώθηση, αλλά δημιουργούμε τις τάσεις, προσφέροντας πάντα νέες προτάσεις και φρέσκιες ιδέες, προσαρμοσμένες στο δικό σας budget.

Δουλεύουμε με τα πιο σύγχρονα προγράμματα για να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

To γραφιστικό μας τμήμα μπορεί να αναλάβει
Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας noesisiolon

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, με συμβουλευτικό χαρακτήρα ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών και συστήνοντας σας τους καλύτερους και πιο κατάλληλους συνεργάτες για εσάς εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας το κόστος. 

We believe in the power of “What if”

Υπηρεσίες εξειδικευμένου, αισθητικού σχεδιασμού και πρωτότυπων σχεδίων

Βασιζόμενοι στην έρευνα, στην κατάλληλη συλλογή στοιχείων και στην πρωτότυπη ιδέα δημιουργούμε εξειδικευμένα σχέδια προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη με γνώμονα την λειτουργικότητα και την αισθητική.

Η δημιουργική μας ομάδα δίνει χρώμα και χαρακτήρα στο προϊόν σας.
Έμπειροι σχεδιαστές και τεχνικοί, που συνδυάζουν τη δημιουργική σκέψη με τη στρατηγική γνώση της παραγωγής, φροντίζουν για τον εξατομικευμένο σχεδιασμό και την κάλυψη των αναγκών σας.

Φιλοσοφία μας, είναι να παράγουμε την εικόνα με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι άμεσα αντιληπτή και να επικοινωνεί με σαφήνεια το επιθυμητό μήνυμα, για τον πελάτη μας.
Το χρώμα των μακετών, η επιλογή των υλικών, η υφή του προϊόντος αποτελούν κύριες παραμέτρους μοναδικότητας με σκοπό την καλύτερη απόδοση και εξυπηρέτηση του πελάτη μας.

 

                 Σχεδιασμός Ενδυμάτων, Ειδών μόδας, Αξεσουάρ, Λευκών Ειδών, Υφασμάτων & Μεγάλων Επιφανειών

Η 20ετη και πλέον εμπειρία της ομάδας μας έχει δημιουργήσει  συνεργασίες με διεθνή brand names όπως η Laura Ashley , Accessorize, Greenwich Polo Club, LR, V1969 και μεγάλα Brand της εγχώριας αγοράς.

Με συνεχή ενημέρωση για τις διεθνείς τάσεις και μεγάλη πείρα στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων, δημιουργούμε σχέδια που λατρεύουν οι πελάτες μας και έχουν μεγάλη εμπορική απήχηση.

Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα της δημιουργίας και παραγωγής των προϊόντων σας. Το product management είναι εξίσου σημαντικό με τον σχεδιασμό. Οργανώνουμε και δίνουμε οδηγίες τόσο για την κατασκευή των δειγμάτων όσο και της παραγωγής, είτε βοηθώντας των product manager της εταιρείας σας είτε συνομιλώντας με τους προμηθευτές.

Έχουμε την δυνατότητα να σας προτείνουμε προμηθευτές σε όλον τον κόσμο ώστε να έχετε το καλύτερο παραγωγικό αποτέλεσμα.

 

 

Posted in Noesis Olon.

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων