Συστήματα Ασφαλείας

Συναγερμοί Σπιτιών

Στη Noesis επιλέγουμε το κατάλληλο σύστημα ασφάλειας για τη δική σας περίπτωση. Είναι άμεσα προσανατολισμένο στις ανάγκες του χώρου σας και του τρόπου ζωής σας, κάτι που επιτυγχάνουμε με τον επι τόπου έλεγχο & καταγραφή των χώρων της οικίας σας. Έτσι διασφαλίζουμε την περιουσία σας και εσάς τους ίδιους, είτε βρίσκεστε μέσα στο χώρο είτε απουσιάζετε. Στόχος μας είναι η αποτροπή των διαρρηκτών και όχι μόνο η ειδοποίησή μας σε περίπτωση παραβίασης του χώρου μας !!

Διαθέτουμε ενσύρματα και ασύρματα συστήματα συναγερμών για κάθε περίπτωση.

 

Συναγερμοί επαγγελματικών χώρων

Στη Noesis προσφέρουμε μια σειρά από εξειδικευμένα εργαλεία συστημάτων ασφαλείας, που εξασφαλίζουν την αποτροπή διάρρηξης του καταστήματος και του επαγγελματικού σας χώρου, την έγκαιρη ειδοποίησή σας καθώς επίσης την ειδοποίηση των κέντρων λήψης σημάτων, σε ένα πλαίσιο προσαρμοζόμενο αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε ενσύρματα και ασύρματα συστήματα συναγερμών για κάθε περίπτωση.

 

 

Ενσύρματα συστήματα

Εφόσον η οικία σας ή ο επαγγελματικός σας χώρος διαθέτει προ εγκατεστημένη καλωδίωση συναγερμού, τότε προσαρμόζουμε τα συστήματά μας εύκολα και γρήγορα. Αν όχι, τότε θα χρειαστεί να γίνει ενσύρματη καλωδίωση του χώρου από την αρχή, εφόσον επιλέξουμε τη λύση αυτή, διαφορετικά επιλέγουμε την εγκατάσταση ενός ασύρματου συναγερμού.

 

 

Ασύρματα συστήματα

 

Η χρήση ενός ασύρματου συστήματος ασφαλείας, είναι ιδιαίτερα βολική διότι γλιτώνουμε την καλωδίωση και τα μερεμέτια στο χώρο μας, και επιπλέον έχουμε πολύ μεγαλύτερη ευελιξία στην τοποθέτηση των παγίδων, radar κ.λπ. Η αξιοπιστία είναι διασφαλισμένη και τα πλεονεκτήματα μεγάλα.

Posted in Noesis Olon and tagged .

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων