Κατασκευή Ιστοσελίδων

Πλέον το internet είναι στη ζωή μας σε καθημερινή βάση. Σήμερα δεν νοείται εταιρεία χωρίς να διαθέτει ιστοσελίδα και δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο.

Με την μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο του Internet του web design και του marketing οι σελίδες που δημιουργούμε είναι το πιο σπουδαίο εργαλείο της επιχείρησης σας.

Πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, η ομάδα μας (developers, designers, marketing) ακούει προσεκτικά τις ανάγκες σας και σας προτείνει πάντα τις καλύτερες λύσεις αποκλειστικά για εσάς.

Τα site που δημιουργούμε είναι αποκλειστικά responsive και απαντούν στις αυστηρές απαιτήσεις της Google.

  • Φροντίζουμε πάντα να σας θωρακίσουμε με το κατάλληλο SSL για εσάς.

Η κύρια λειτουργία του SSL (Secure Sockets Layer) είναι η δημιουργία μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ του web server σας και του browser του επισκέπτη, διασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες.

  • Σχεδίαση ιστοσελίδας ( Web Design).

H διαδικασία του σχεδιασμού και της κατασκευής μιας ιστοσελίδας δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται. Απαιτεί προσεχτική μελέτη σε όλα τα στάδια της κατασκευής της, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας τεχνολογίας αλλά να είναι καλαίσθητη και λειτουργική.  Η ομάδα των σχεδιαστών μας εργάζεται με τα μεγαλύτερα global brands και παρακολουθεί συνεχώς τις νέες τάσεις, εξασφαλίζοντας σας την αισθητική που σας ταιριάζει.

  • Domain Name Registration

Αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση ονομάτων χώρου διαδικτύου Ελλάδας και εξωτερικού (Domain name registration), φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) και υπηρεσίες data center.

  • Δημιουργία λογότυπου.

Οι γραφίστες μας σε συνεργασία με το τμήμα marketing δημιουργούν το κατάλληλο λογότυπο για εσάς.

  • Κατασκευή και επεξεργασία εικόνων και banners. Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα banners και τις φωτογραφίες που θα πλαισιώσουν τον ιστότοπο σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε.
  • Καταχώρηση των κειμένων, φωτογραφιών ή προϊόντων σας (data entry).
Posted in Noesis Olon.

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων